Les Especies. Cuina de les Sensacions

Autor: SOLE TORNE, DAVID

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Sana, Nutrición y Dietas

Les Especies. Cuina de les Sensacions

Les Especies. Cuina de les Sensacions

16,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
30/11/2020
Colección:
REBOST I CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En aquest el llibre hi trobaras les 23 especies mes utilitzades a la cuina. SeÕn descriuen de cadascuna els seus sabors, els usos alimentaris i es mostren tres receptes practiques per treureÕls-hi partit (un total de 69 receptes, que inclouen un primer plat, un segon i un postre). Aquestes son les especies que et transformaran els teus plats a la …

En aquest el llibre hi trobaras les 23 especies mes utilitzades a la cuina. SeÕn descriuen de cadascuna els seus sabors, els usos alimentaris i es mostren tres receptes practiques per treureÕls-hi partit (un total de 69 receptes, que inclouen un primer plat, un segon i un postre). Aquestes son les especies que et transformaran els teus plats a la cuina: anis, anis estrellat, cafe, caiena, canyella, cardamom, cep en pols, clau, comi, curcuma, curri, fava tonca, gingebre, mostassa, nou moscada, nyora, pebre de Jamaica, pebre de Sichuan, pebre vermell, pebre negre, regalessia, safra i vainilla.
Leer más

Más libros de SOLE TORNE, DAVID

Más información del libro

Les Especies. Cuina de les Sensacions

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-17116-31-6
EAN:
9788417116316
Nº páginas:
0
Colección:
REBOST I CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
230 mm
Ancho:
145 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Sana, Nutrición y Dietas

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar